a casa Valoracions Classificació de comptes PAMM de totes les plataformes

Classificació de comptes PAMM de totes les plataformes

El concepte de "PAMM" va aparèixer al mercat financer fa només un parell d'anys. Actualment, hi ha desenes de corredors i milers de gestors PAMM que treballen a Rússia.

Podeu distingir un corredor hàbil d’un perdedor i determinar els millors comptes PAMM mitjançant informació de llocs especialitzats que s’agrupen classificació de comptes PAMM de totes les plataformes.

Podeu triar els comptes més rendibles per invertir de la llista si sabeu què i com cercar. La classificació dels comptes PAMM de tots els llocs el 2017 es va compilar comparant els paràmetres següents:

1. rendiment no inferior al 50%;
  2. Coeficient ("Kalmar") de 10 punts;
  3. el capital del gestor no és inferior a 3.000 dòlars EUA;
  4. retirada màxima no superior al 25%;
  5. vida del compte: a partir d’un any.

Compte PAMMEdatCapitalMín. dipòsitComissióCoef. KalmaraMàx. retiradaRendibilitat
2Compte PAMM Alpari AB_Kili17 mesos90000.00$300.00$25%357.8519.59%244.70%
1Compte Alpari PAMM Turbo d’estabilitat17 mesos3000.00$10.00$18%1542.158.79%297.92%

Segons la qualificació dels comptes PAMM de totes les plataformes, el corredor "Alpari" és el que té els millors comptes PAMM del 2017.

• L’empresa compta amb més d’un milió de clients de més de 150 països de tot el món.
  • Segons un estudi d’Interfax CEA, Alpari és el broker més gran de la Federació Russa.
  • Alpari és membre de la Comissió Financera i iniciador de la creació del CRFIN.
  • Forma part de la Comissió de Serveis Financers Internacionals (Belize) i de la Comissió de Serveis Financers (Maurici).
  • Guanyador del premi: Financial Olympus, Financial Elite of Russia, Golden Phoenix,
    Premis Accions, Premis Magnates Financers, etc.

Alpari ha estat present al mercat de la CEI des de fa més de 17 anys. Va ser la primera a presentar el seu sistema PAMM a la Federació Russa i va rebre diversos premis internacionals de prestigi per això. Al llarg dels anys, Alpari ha acumulat més gestors que altres. Ara el nombre total de comptes PAMM al lloc és d’uns tres mil.